Veronica Inside gemist? Johan Derksen onthult boekcover van eigen biografie

Veronica Inside gemist? Johan Derksen onthult boekcover van eigen biografie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen onthult boekcover van eigen biografie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen krijgt een eigen biografie, en dat werd natuurlijk wel eens tijd. De voetbalananalist van Veronica Inside heeft natuurlijk genoeg verhalen. Vanavond onthulde hij de cover van het nieuwe boek. Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman schrijven de biografie. Het boek komt uit op 31 mei. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen onthult boekcover van eigen biografie

Johan Derksen krijgt een eigen biografie, en dat werd natuurlijk wel eens tijd. De voetbalananalist van Veronica Inside heeft natuurlijk genoeg verhalen. Vanavond onthulde hij de cover van het nieuwe boek. Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman schrijven de biografie. Het boek komt uit op 31 mei.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen onthult boekcover van eigen biografie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier