René van der Gijp lacht in VI om foto van Higuaín: "Dikker dan Jan Boskamp!"

René van der Gijp lacht in VI om foto van Higuaín: "Dikker dan Jan Boskamp!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> lacht in <em>VI</em> om foto van Higuaín: &quot;Dikker dan Jan Boskamp!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp heeft een foto gezien van een voormalig topspeler Higuaín die een beetje dikker is geworden de laatste tijd. Zelfs Wim Kieft herkent de voetballer niet: "Hij is dikker dan Jan Boskamp, Wim!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp lacht in VI om foto van Higuaín: "Dikker dan Jan Boskamp!"

René van der Gijp heeft een foto gezien van een voormalig topspeler Higuaín die een beetje dikker is geworden de laatste tijd. Zelfs Wim Kieft herkent de voetballer niet: "Hij is dikker dan Jan Boskamp, Wim!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp lacht in VI om foto van Higuaín: "Dikker dan Jan Boskamp!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier