Toto-voorspelling in Veronica Inside: wint Ajax van FC Utrecht?

Toto-voorspelling in Veronica Inside: wint Ajax van FC Utrecht?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Toto-voorspelling</em> in <em>Veronica Inside</em>: wint Ajax van FC Utrecht? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De heren van Veronica Inside vullen de Toto in. Dat zie je in bovenstaande video. De belangrijkste vraag: wint Ajax van FC Utrecht? Wim Kieft en Johan Derksen denken van wel. Wilfred Genee gaat voor een gelijkspel. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Toto-voorspelling in Veronica Inside: wint Ajax van FC Utrecht?

De heren van Veronica Inside vullen de Toto in. Dat zie je in bovenstaande video. De belangrijkste vraag: wint Ajax van FC Utrecht? Wim Kieft en Johan Derksen denken van wel. Wilfred Genee gaat voor een gelijkspel.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Toto-voorspelling in Veronica Inside: wint Ajax van FC Utrecht? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier