New York Times-docu over Jeffrey Epstein gemist? Bekijk hier de hele uitzending

New York Times-docu over Jeffrey Epstein gemist? Bekijk hier de hele uitzending

New York Times-docu over Jeffrey Epstein gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van de New York Times-documentairereeks is te zien hoe de krant het verhaal rond het misbruikschandaal van Jeffrey Epstein in handen kreeg. DekmantelToen een beer van een man in teenslippers met een fles Japanse whisky opdook die beloofde bewijs te leveren dat enkele van 's werelds rijkste en machtigste mannen betrokken waren bij een grootschalige dekmantel van seksueel wangedrag, hingen de verslaggevers van de 'New York Times' aan zijn lippen. BewakingsbeeldenOnder de pseudoniem Patrick Kessler vertelt hij dat hij terabytes aan bewakingsbeelden heeft van de woningen van Jeffrey Epstein en ander materiaal dat de theorieën kan bevestigen dat Epstein betrokken was in een uitgebreide chantage-operatie. Zien: nieuw bewijsmateriaal over prins Andrew en Ghislaine Maxwell Bekijk deze video » Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van de New York Times-documentairereeks is te zien hoe de krant het verhaal rond het misbruikschandaal van Jeffrey Epstein in handen kreeg.

Dekmantel
Toen een beer van een man in teenslippers met een fles Japanse whisky opdook die beloofde bewijs te leveren dat enkele van 's werelds rijkste en machtigste mannen betrokken waren bij een grootschalige dekmantel van seksueel wangedrag, hingen de verslaggevers van de 'New York Times' aan zijn lippen.

Bewakingsbeelden
Onder de pseudoniem Patrick Kessler vertelt hij dat hij terabytes aan bewakingsbeelden heeft van de woningen van Jeffrey Epstein en ander materiaal dat de theorieën kan bevestigen dat Epstein betrokken was in een uitgebreide chantage-operatie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Weekly - New York Times of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier