Eva Wiessing in Op1 over schuldwitwassen ABN Amro: "Ze hadden moeten ingrijpen"

Eva Wiessing in Op1 over schuldwitwassen ABN Amro: "Ze hadden moeten ingrijpen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Eva Wiessing in <em>Op1</em> over schuldwitwassen <em>ABN Amro</em>: &quot;Ze hadden moeten ingrijpen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. ABN Amro is een schikking van 480 miljoen euro overeengekomen met het Openbaar Ministerie. De staatsbank werd ervan verdacht te weinig te hebben gedaan om witwassen te voorkomen. Economisch verslaggever Eva Wiessing legt bij Op1 uit dat er sprake is van schuldwitwassen. "Er waren zoveel signalen, dat ze hadden moeten ingrijpen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Wiessing in Op1 over schuldwitwassen ABN Amro: "Ze hadden moeten ingrijpen"

ABN Amro is een schikking van 480 miljoen euro overeengekomen met het Openbaar Ministerie. De staatsbank werd ervan verdacht te weinig te hebben gedaan om witwassen te voorkomen. Economisch verslaggever Eva Wiessing legt bij Op1 uit dat er sprake is van schuldwitwassen. "Er waren zoveel signalen, dat ze hadden moeten ingrijpen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Wiessing in Op1 over schuldwitwassen ABN Amro: "Ze hadden moeten ingrijpen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier