Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen Bekijk deze video » Marion Koopmans in Op1 over Janssen-vaccin: "Er kan af en toe iets stagneren" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens" Bekijk deze video » Op1: undercover ME-agenten over hard optreden rellen Bekijk deze video » Persfotograaf Timothy in Op1 over incident met shovel: "Ik werd met de dood bedreigd" Bekijk deze video » Op1 gemist? Typhoon en Sven Hammond over hun bijzondere samenwerking Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Persfotograaf Timothy werd maandagavond belaagdFotograaf Timothy stond gisteren doodsangsten uit toen hij een persfoto wilde maken van een autobrand in Lunteren, en met auto en al door een graafmachine de sloot in werd gegooid. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Vanavond is Timothy te gast bij Op1 om zijn verhaal te doen. Sven Hammond-voorman Sven Figee en Typhoon over hun muzikale samenwerkingRapper en zanger Typhoon stond al langer hoog op het lijstje van Sven Hammond-voorman Sven Figee om mee samen te werken. Door corona kregen ze eindelijk de kans. Samen maakten ze het nummer ‘Locomotive – Doucement (Hittegolf)’, die afgelopen week verscheen op het nieuwe album van de band. Vanavond bij Op1 vertellen Figee en Typhoon over de bijzondere samenwerking. Xander van der Wulp over de verwachte versoepelingenHet duurde even, maar we lijken dan eindelijk te gaan versoepelen. In gelekte berichten is te lezen dat de terrassen vanaf 28 april opengaan en dat de avondklok wordt afgeschaft. Xander van der Wulp, parlementair verslaggever van de NOS, schetst bij Op1 waarom we versoepelen op een moment dat de ziekenhuizen nog altijd vol liggen met coronapatiënten. Marion Koopmans over de goedkeuring van het Janssen-vaccinDe EMA keurde vandaag – na waarschuwingen – het Janssen-vaccin alsnog goed. Toch nam de vaccinatiebereidheid in Nederland sterk af vanwege een kleine kans op bijwerkingen bij onder meer het AstraZeneca-vaccin. Hoe krijgen mensen het vertrouwen terug om zich massaal te laten inenten en hoe staat het met de effectiviteit van de verschillende vaccins nu er sprake is van gevaarlijke mutaties? Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans vertelt hier vanavond over bij Op1.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Persfotograaf Timothy werd maandagavond belaagd
Fotograaf Timothy stond gisteren doodsangsten uit toen hij een persfoto wilde maken van een autobrand in Lunteren, en met auto en al door een graafmachine de sloot in werd gegooid. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Vanavond is Timothy te gast bij Op1 om zijn verhaal te doen.

Sven Hammond-voorman Sven Figee en Typhoon over hun muzikale samenwerking
Rapper en zanger Typhoon stond al langer hoog op het lijstje van Sven Hammond-voorman Sven Figee om mee samen te werken. Door corona kregen ze eindelijk de kans. Samen maakten ze het nummer ‘Locomotive – Doucement (Hittegolf)’, die afgelopen week verscheen op het nieuwe album van de band. Vanavond bij Op1 vertellen Figee en Typhoon over de bijzondere samenwerking.

Xander van der Wulp over de verwachte versoepelingen
Het duurde even, maar we lijken dan eindelijk te gaan versoepelen. In gelekte berichten is te lezen dat de terrassen vanaf 28 april opengaan en dat de avondklok wordt afgeschaft. Xander van der Wulp, parlementair verslaggever van de NOS, schetst bij Op1 waarom we versoepelen op een moment dat de ziekenhuizen nog altijd vol liggen met coronapatiënten.

Marion Koopmans over de goedkeuring van het Janssen-vaccin
De EMA keurde vandaag – na waarschuwingen – het Janssen-vaccin alsnog goed. Toch nam de vaccinatiebereidheid in Nederland sterk af vanwege een kleine kans op bijwerkingen bij onder meer het AstraZeneca-vaccin. Hoe krijgen mensen het vertrouwen terug om zich massaal te laten inenten en hoe staat het met de effectiviteit van de verschillende vaccins nu er sprake is van gevaarlijke mutaties? Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans vertelt hier vanavond over bij Op1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier