Patty Brard bij Beau emotioneel bij foto van moeder: "Elkaar lang niet gezien"

Patty Brard bij Beau emotioneel bij foto van moeder: "Elkaar lang niet gezien"

Showbizzdiva Patty Brard was maandagavond te gast bij Beau om eens uitgebreid terug te blikken op haar leven en carrière. Als er op het laatst een foto van haar moeder te zien is, geeft Brard toe dat ze daar altijd wat emotioneel van wordt - vooral omdat de familiebanden lange tijd nogal ingewikkeld lagen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Patty Brard bij <em>Beau</em> emotioneel bij foto van moeder: &quot;Elkaar lang niet gezien&quot; Showbizzdiva Patty Brard was maandagavond te gast bij Beau om eens uitgebreid terug te blikken op haar leven en carrière. Als er op het laatst een foto van haar moeder te zien is, geeft Brard toe dat ze daar altijd wat emotioneel van wordt - vooral omdat de familiebanden lange tijd nogal ingewikkeld lagen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Veel meegemaaktUit het korte gesprek bij Beau blijkt nog maar eens hoeveel Brard heeft meegemaakt. Van het succes (en de ruzies) met Luv' tot buitenlandse presentatieklussen (tot in Italië aan toe), haar tv-carrière, faillissement en de medische ingreep voor een gezonder lichaam: Brard heeft het allemaal meegemaakt. Nu zit ze heel goed in haar vel - niet alleen door haar gezonde levensstijl, maar ook door het herstelde contact met haar moeder en dochter. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Patty Brard bij Beau emotioneel bij foto van moeder: "Elkaar lang niet gezien"

Veel meegemaakt
Uit het korte gesprek bij Beau blijkt nog maar eens hoeveel Brard heeft meegemaakt. Van het succes (en de ruzies) met Luv' tot buitenlandse presentatieklussen (tot in Italië aan toe), haar tv-carrière, faillissement en de medische ingreep voor een gezonder lichaam: Brard heeft het allemaal meegemaakt. Nu zit ze heel goed in haar vel - niet alleen door haar gezonde levensstijl, maar ook door het herstelde contact met haar moeder en dochter.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard bij Beau emotioneel bij foto van moeder: "Elkaar lang niet gezien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier