Michael van Gerwen niet tevreden, ondanks overwinning: "Niet lekker in m'n vel"

Michael van Gerwen niet tevreden, ondanks overwinning: "Niet lekker in m'n vel"

Michael van Gerwen boekte maandagavond een moeizame overwinning op Glen Durrant, hoewel de uitslag (7-3) anders deed vermoeden. De Nederlander wisselde van pijlen, maar hij vertelde na afloop dat het precies dezelfde waren - het enige verschil was dat het ene setje een dag oud was en de ander een maand. Maar waarom ging het zo moeilijk? "Ik zat niet helemaal lekker in m'n vel," aldus een eerlijke Van Gerwen.

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder.

<em>Michael van Gerwen</em> niet tevreden, ondanks overwinning: &quot;Niet lekker in m'n vel&quot; Michael van Gerwen boekte maandagavond een moeizame overwinning op Glen Durrant, hoewel de uitslag (7-3) anders deed vermoeden. De Nederlander wisselde van pijlen, maar hij vertelde na afloop dat het precies dezelfde waren - het enige verschil was dat het ene setje een dag oud was en de ander een maand. Maar waarom ging het zo moeilijk? "Ik zat niet helemaal lekker in m'n vel," aldus een eerlijke Van Gerwen. Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt 6-6 gelijk tegen Nathan Aspinall Bekijk deze video » Michael van Gerwen: ‘Gelijkspel tegen Nathan Aspinall misschien niet onterecht’ Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen niet tevreden, ondanks overwinning: "Niet lekker in m'n vel"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen niet tevreden, ondanks overwinning: "Niet lekker in m'n vel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier