Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden

Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden

Maxime Meiland was niet helemaal tevreden met haar gebit en besloot daar wat aan te laten doen bij de tandarts. Met het resultaat is ze meer dan blij, zoals we in onderstaande video kunnen zien: "Oh....wauw. Oh mooi. Helemaal recht." Ook over de kleur is ze meer dan tevreden: 'Heel natuurlijk."

Video: <em>Maxime Meiland</em> heeft nieuwe tanden Maxime Meiland was niet helemaal tevreden met haar gebit en besloot daar wat aan te laten doen bij de tandarts. Met het resultaat is ze meer dan blij, zoals we in onderstaande video kunnen zien: "Oh....wauw. Oh mooi. Helemaal recht." Ook over de kleur is ze meer dan tevreden: 'Heel natuurlijk." Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Bekijk ook Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!" Bekijk deze video »

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier