Video: komt Kopspijkers terug? Jack Spijkerman reageert bij Wilfred Genee

Video: komt Kopspijkers terug? Jack Spijkerman reageert bij Wilfred Genee

Komt het iconische tv-programma Kopspijkers, van Jack Spijkerman, terug op de buis? Dat zou zomaar eens kunnen, onthulde de presentator dinsdagmorgen bij Veronica Inside: "BNNVARA is hier bij mij geweest om daarover te praten, maar niet met mij als presentator."

Patrick Lodiers?
Spijkerman, die de helft van de rechten van de satirische show bezit, heeft zijn goedkeuring gegeven. Maar wie moet het dan gaan presenteren als hij het niet gaat doen? Wilfred Genee heeft de naam van Patrick Lodiers horen rondzingen en vernam ook dat hij een van de personen was die bij Spijkerman thuis is geweest. Klopt dat? "Jij bent wel heel erg goed geïnformeerd, vuile hufter", reageert die lachend. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Video: komt <em>Kopspijkers</em> terug? Jack Spijkerman reageert bij Wilfred Genee Komt het iconische tv-programma Kopspijkers, van Jack Spijkerman, terug op de buis? Dat zou zomaar eens kunnen, onthulde de presentator dinsdagmorgen bij Veronica Inside: "BNNVARA is hier bij mij geweest om daarover te praten, maar niet met mij als presentator." Patrick Lodiers?Spijkerman, die de helft van de rechten van de satirische show bezit, heeft zijn goedkeuring gegeven. Maar wie moet het dan gaan presenteren als hij het niet gaat doen? Wilfred Genee heeft de naam van Patrick Lodiers horen rondzingen en vernam ook dat hij een van de personen was die bij Spijkerman thuis is geweest. Klopt dat? "Jij bent wel heel erg goed geïnformeerd, vuile hufter", reageert die lachend. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Jack Spijkerman reageert op succes Kopspijkers: 'Betekent niet per se een vervolg' Bekijk deze video »
TV :
Video: komt Kopspijkers terug? Jack Spijkerman reageert bij Wilfred Genee


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: komt Kopspijkers terug? Jack Spijkerman reageert bij Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier