Monic Hendrickx over rol Netflixfilm Ferry: "Jaaa, lekker spelen!"

Monic Hendrickx over rol Netflixfilm Ferry: "Jaaa, lekker spelen!"

In de nieuwe Netflixfilm Ferry heeft Monic Hendrickx een rol en dat vindt ze geweldig. De film gaat over Ferry uit de Netflixserie Undercover. Seizoen 1 en 2 vond Monic al top: "Grappig en ik ben dol op Elise Schaap en Frank Lammers."

Eerste reactie
Monic speelt de zus van Ferry in de film Ferry. De film speelt zich af voor de serie Undercover. Monic was superblij toen ze dat telefoontje kreeg, want ze zat al een tijdje stil: "Jaaaa, lekker spelen!", was haar eerste reactie. Bekijk hieronder het Koffietijd-fragment met Monic Hendrickx.

<em>Monic Hendrickx</em> over rol Netflixfilm <em>Ferry</em>: &quot;Jaaa, lekker spelen!&quot; In de nieuwe Netflixfilm Ferry heeft Monic Hendrickx een rol en dat vindt ze geweldig. De film gaat over Ferry uit de Netflixserie Undercover. Seizoen 1 en 2 vond Monic al top: "Grappig en ik ben dol op Elise Schaap en Frank Lammers." Eerste reactieMonic speelt de zus van Ferry in de film Ferry. De film speelt zich af voor de serie Undercover. Monic was superblij toen ze dat telefoontje kreeg, want ze zat al een tijdje stil: "Jaaaa, lekker spelen!", was haar eerste reactie. Bekijk hieronder het Koffietijd-fragment met Monic Hendrickx. Bekijk ook Ferry 14 mei bij Netflix: bekijk eerste beelden Huub Stapel en Monic Hendrickx Bekijk deze video » Ferry de film (Undercover): bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Monic Hendrickx over rol Netflixfilm Ferry: "Jaaa, lekker spelen!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monic Hendrickx over rol Netflixfilm Ferry: "Jaaa, lekker spelen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier