Oplichters Aangepakt: Kees grijpt voortvluchtige oplichter

Oplichters Aangepakt: Kees grijpt voortvluchtige oplichter

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt belooft direct weer spannend te worden, als we Kees van der Spek mogen geloven: "We zijn een oplichter op het spoor die twee jeugdvrienden voor zes ton heeft bestolen. Daarnaast wordt hij ook door justitie gezocht voor iets anders en nog 4,5 jaar gevangenisstraf moet uitzitten en op de vlucht is", vertelt hij.

'We grijpen hem'
Dat blijkt een extra uitdaging voor Van der Spek en zijn team: "Wij gaan op zoek. We vinden hem. En we grijpen hem." Bekijk de aankonding van de uitzending van dinsdag hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em>: Kees grijpt voortvluchtige oplichter De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt belooft direct weer spannend te worden, als we Kees van der Spek mogen geloven: "We zijn een oplichter op het spoor die twee jeugdvrienden voor zes ton heeft bestolen. Daarnaast wordt hij ook door justitie gezocht voor iets anders en nog 4,5 jaar gevangenisstraf moet uitzitten en op de vlucht is", vertelt hij. 'We grijpen hem'Dat blijkt een extra uitdaging voor Van der Spek en zijn team: "Wij gaan op zoek. We vinden hem. En we grijpen hem." Bekijk de aankonding van de uitzending van dinsdag hieronder. Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek terug met nieuw seizoen Bekijk deze video »

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oplichters Aangepakt: Kees grijpt voortvluchtige oplichter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier