Songfestival 2021: Australië kan niet naar Ahoy komen vanwege corona

Songfestival 2021: Australië kan niet naar Ahoy komen vanwege corona

Het lag al een tijdje in de lijn der verwachting maar het is natuurlijk pijnlijk als het dan ook echt gebeurt: niet alle landen kunnen aanwezig zijn tijdens het Eurovisie Songfestival in Ahoy. De Australische zangeres Montaigne is de eerste deelnemer die, vanwege de coronaregels, niet af kan reizen naar Rotterdam. Ze zal wel alsnog meedoen, maar dan op een andere manier, zo vertelt ze in onderstaande video: "Ik ga het gewoon hier in Australië doen, in plaats van in Rotterdam."

<em>Songfestival 2021</em>: Australië kan niet naar Ahoy komen vanwege corona Het lag al een tijdje in de lijn der verwachting maar het is natuurlijk pijnlijk als het dan ook echt gebeurt: niet alle landen kunnen aanwezig zijn tijdens het Eurovisie Songfestival in Ahoy. De Australische zangeres Montaigne is de eerste deelnemer die, vanwege de coronaregels, niet af kan reizen naar Rotterdam. Ze zal wel alsnog meedoen, maar dan op een andere manier, zo vertelt ze in onderstaande video: "Ik ga het gewoon hier in Australië doen, in plaats van in Rotterdam." Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Australië Songfestival 2021: Montaigne - Technicolour Bekijk deze video » Patty Brard uit kritiek op songfestival lied Australië (video) Bekijk deze video »

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2021: Australië kan niet naar Ahoy komen vanwege corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier