Video: aanslag fotograaf Lunteren vastgelegd op dashcam

Video: aanslag fotograaf Lunteren vastgelegd op dashcam

UPDATE: fotograaf Timothy reageert: "Ze waren niet te stoppen"

Heftige beelden uit Lunteren: de auto van een persfotograaf werd maandagavond door een shovel naar achteren geduwd, het voertuig werd beslagen en uiteindelijk zelfs in een sloot geduwd. Het waren duidelijk en begrijpelijk angstige moment voor de twee inzittenden, wat duidelijk te horen is in onderstaande video, die met een dashcam gemaakt is.

'Overal pijn'
De fotograaf, Timothy, was ter plaatse om foto's van een brand te maken. Dat werd hem niet in dank afgenomen door omstanders, die de aanval inzetten. Er zijn inmiddels twee mensen aangehouden door de politie. Timothy en zijn vriendin, kwamen niet geheel zonder kleerscheuren de auto uit: "Ik heb overal pijn. Ik heb schaafwonden van glas in mijn rug", liet hij weten aan de NOS. Bekijk de video van het incident, geplaatst door De Telegraaf, hieronder.

Video: aanslag fotograaf <em>Lunteren</em> vastgelegd op dashcam UPDATE: fotograaf Timothy reageert: "Ze waren niet te stoppen" Heftige beelden uit Lunteren: de auto van een persfotograaf werd maandagavond door een shovel naar achteren geduwd, het voertuig werd beslagen en uiteindelijk zelfs in een sloot geduwd. Het waren duidelijk en begrijpelijk angstige moment voor de twee inzittenden, wat duidelijk te horen is in onderstaande video, die met een dashcam gemaakt is. 'Overal pijn'De fotograaf, Timothy, was ter plaatse om foto's van een brand te maken. Dat werd hem niet in dank afgenomen door omstanders, die de aanval inzetten. Er zijn inmiddels twee mensen aangehouden door de politie. Timothy en zijn vriendin, kwamen niet geheel zonder kleerscheuren de auto uit: "Ik heb overal pijn. Ik heb schaafwonden van glas in mijn rug", liet hij weten aan de NOS. Bekijk de video van het incident, geplaatst door De Telegraaf, hieronder. View this post on Instagram A post shared by NOS (@nos) Bekijk ook Heftige beelden: auto rijdt in op agenten bij Capitool in Washington D.C. Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: aanslag fotograaf Lunteren vastgelegd op dashcam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: aanslag fotograaf Lunteren vastgelegd op dashcam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier