Trailer: Romantische komedie Rokjesdag dinsdag te zien bij RTL 8

Trailer: Romantische komedie Rokjesdag dinsdag te zien bij RTL 8

In de Nederlandse komedie Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges. Rokjesdag is een film van Johan Nijenhuis, de regisseur van Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. Bekijk de trailer van Rokjesdag hieronder.

Rokjesdag is vanavond, dinsdag 20 april, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Rokjesdag streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: Romantische komedie <em>Rokjesdag</em> dinsdag te zien bij RTL 8 In de Nederlandse komedie Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges. Rokjesdag is een film van Johan Nijenhuis, de regisseur van Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft. Bekijk de trailer van Rokjesdag hieronder. Rokjesdag is vanavond, dinsdag 20 april, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt Rokjesdag streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk de trailer: Haunted seizoen 3 op 14 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Ferry de film (Undercover): bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Romantische komedie Rokjesdag dinsdag te zien bij RTL 8


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Romantische komedie Rokjesdag dinsdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier