BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten

BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten

Isa Hoes gaat opnieuw naar de patiënt Daniëlle, dit is te zien in de aflevering van dinsdag 20 april. Isa meet de bloeddruk van Daniëlle met de stethoscoop, maar dit gaat niet soepel...

"Ik hoor het niet"
Isa raakt in de war tijdens het bloedruk meten: "Ik vind dat heel moeilijk. Ik raak dan meteen in paniek. Ik zie het niet. Ik hoor het niet en ik voel het niet. Dan heb ik een soort black-out." Isa roept er personeel bij. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

BN'ers in het ziekenhuis: <em>Isa Hoes</em> krijgt black-out tijdens bloeddruk meten Isa Hoes gaat opnieuw naar de patiënt Daniëlle, dit is te zien in de aflevering van dinsdag 20 april. Isa meet de bloeddruk van Daniëlle met de stethoscoop, maar dit gaat niet soepel... "Ik hoor het niet"Isa raakt in de war tijdens het bloedruk meten: "Ik vind dat heel moeilijk. Ik raak dan meteen in paniek. Ik zie het niet. Ik hoor het niet en ik voel het niet. Dan heb ik een soort black-out." Isa roept er personeel bij. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen krijgt verantwoordelijke taak Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier