Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk

Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk

Dinsdagavond is er weer een aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op AVROTROS en deze week vertelt Jaap Jongbloed het verhaal van de feestende Annemiek Catharina. Haar gelukkige bestaan komt met een klap ten einde door een ongeluk.

Lees verder onder de video.

<em>Het mooiste meisje van de klas</em>: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk Dinsdagavond is er weer een aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op AVROTROS en deze week vertelt Jaap Jongbloed het verhaal van de feestende Annemiek Catharina. Haar gelukkige bestaan komt met een klap ten einde door een ongeluk. Lees verder onder de video. Dj-duoSamen met haar al net zo mooie vriendin Nathalie Enochina Fransen maakte Annemiek furore als dj-duo. Het tweetal reisde de wereld rond en draaide in de grootste clubs. Een gouden toekomst leek voor ze te liggen, maar Annemiek settelde uiteindelijk toch op Aruba. Daar kreeg ze een zwaar ongeluk. Bekijk de beelden uit Het mooiste meisje van de klas hierboven. Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje" Bekijk deze video » Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk Bekijk deze video »
TV :
Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk

Dj-duo
Samen met haar al net zo mooie vriendin Nathalie Enochina Fransen maakte Annemiek furore als dj-duo. Het tweetal reisde de wereld rond en draaide in de grootste clubs. Een gouden toekomst leek voor ze te liggen, maar Annemiek settelde uiteindelijk toch op Aruba. Daar kreeg ze een zwaar ongeluk.

Bekijk de beelden uit Het mooiste meisje van de klas hierboven.

Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV