Zien: Bokoesam doet schokkende onthulling: “Dat was allemaal een grap”

Zien: Bokoesam doet schokkende onthulling: “Dat was allemaal een grap”

20 april is internationale cannabisdag, beter bekend als '4/20'. Cannabis wordt natuurlijk al veel geconsumeerd in Nederland, maar vandaag nog net iets meer. Rapper Bokoesam staat bekend als een fanatiek wietgebruiker en kan '4/20' natuurlijk niet voorbij laten gaan: "Ik vier het door te smoken, maar dan wel de hele dag natuurlijk." De rapper blikte terug op een aantal jaar geleden toen hij stoned een interview aan het geven was, Bokosoem vertelt aan De Telegraaf dat het allemaal een grap was.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Bokoesam</em> doet schokkende <em>onthulling</em>: “Dat was allemaal een grap” 20 april is internationale cannabisdag, beter bekend als '4/20'. Cannabis wordt natuurlijk al veel geconsumeerd in Nederland, maar vandaag nog net iets meer. Rapper Bokoesam staat bekend als een fanatiek wietgebruiker en kan '4/20' natuurlijk niet voorbij laten gaan: "Ik vier het door te smoken, maar dan wel de hele dag natuurlijk." De rapper blikte terug op een aantal jaar geleden toen hij stoned een interview aan het geven was, Bokosoem vertelt aan De Telegraaf dat het allemaal een grap was. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook NOS Stories: het regent wiet in Tel Aviv, Israël door actie van activisten Bekijk deze video » Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Bokoesam doet schokkende onthulling: “Dat was allemaal een grap”


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bokoesam doet schokkende onthulling: “Dat was allemaal een grap” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier