Schokkende beelden: Persfotograaf en zijn vriendin aangevallen door shovel

Schokkende beelden: Persfotograaf en zijn vriendin aangevallen door shovel

In het Gelderse Lunteren is gisteravond (19 april) een persfotograaf aangevallen en aangereden door omstanders met een shovel. De persfotograaf was van plan om foto's te maken van een autobrand, maar belandde samen met zijn auto ondersteboven in een sloot. Zijn vriendin was ook aanwezig in de auto en moest door de brandweer bevrijd worden uit de auto.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>Persfotograaf</em> en zijn vriendin <em>aangevallen</em> door shovel In het Gelderse Lunteren is gisteravond (19 april) een persfotograaf aangevallen en aangereden door omstanders met een shovel. De persfotograaf was van plan om foto's te maken van een autobrand, maar belandde samen met zijn auto ondersteboven in een sloot. Zijn vriendin was ook aanwezig in de auto en moest door de brandweer bevrijd worden uit de auto. Tekst gaat verder onder de video. DashcamOp de dachcam beelden is te zien dat de fotograaf in zijn auto wordt aangevallen door verschillende omstanders. De omstanders waren in het bezig van ijzeren pijpen, waarmee zij meerdere malen op de auto insloegen. Tot overmaat van ramp wordt de auto ook nog aangereden door een shovel, die er vervolgens voor zorgt dat de persfotograaf en zijn vriendin ondersteboven in de sloot terechtkomen met hun auto. Bekijk de schokkende beelden van de NOS hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden uit VS: politieagente verwart pistool met taser en schiet man dood Bekijk deze video » Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago Bekijk deze video »

Dashcam
Op de dachcam beelden is te zien dat de fotograaf in zijn auto wordt aangevallen door verschillende omstanders. De omstanders waren in het bezig van ijzeren pijpen, waarmee zij meerdere malen op de auto insloegen. Tot overmaat van ramp wordt de auto ook nog aangereden door een shovel, die er vervolgens voor zorgt dat de persfotograaf en zijn vriendin ondersteboven in de sloot terechtkomen met hun auto.

Bekijk de schokkende beelden van de NOS hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: Persfotograaf en zijn vriendin aangevallen door shovel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier