Video: Brabanders hebben begrip voor besluit cancelen 538 Oranjefeest

Video: Brabanders hebben begrip voor besluit cancelen 538 Oranjefeest

De gemeente Breda heeft afgelopen maandag bekend gemaakt geen vergunning te verlenen voor het Oranjefeest van Radio538. Het feestterrein was al opgebouwd en werd daarom vandaag weer afgebroken. In het Brabantse Breda verschillen de meningen over het besluit van de gemeente: “Iedereen had wel zin in een feestje, maar ik snap het wel.”

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Brabanders</em> hebben begrip voor besluit cancelen 538 <em>Oranjefeest</em> De gemeente Breda heeft afgelopen maandag bekend gemaakt geen vergunning te verlenen voor het Oranjefeest van Radio538. Het feestterrein was al opgebouwd en werd daarom vandaag weer afgebroken. In het Brabantse Breda verschillen de meningen over het besluit van de gemeente: “Iedereen had wel zin in een feestje, maar ik snap het wel.” Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: CDA Breda uit zorgen over 538-Oranjefeest Bekijk deze video » Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Brabanders hebben begrip voor besluit cancelen 538 Oranjefeest


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Brabanders hebben begrip voor besluit cancelen 538 Oranjefeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier