Zien: Persfotograaf Timothy reageert op aanslag met shovel: “Overal pijn”

Zien: Persfotograaf Timothy reageert op aanslag met shovel: “Overal pijn”

Persfotograaf Timothy en zijn vriendin zijn maandagavond in hun auto aangevallen door een shovel. Het stel was op een melding van een autobrand afgekomen. Eenmaal aangekomen in Lunteren werden zij agressief benaderd en bedreigd door omstanders. Bij Omroep PowNed doet Timothy zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Persfotograaf</em> Timothy reageert op aanslag met <em>shovel</em>: “Overal pijn” Persfotograaf Timothy en zijn vriendin zijn maandagavond in hun auto aangevallen door een shovel. Het stel was op een melding van een autobrand afgekomen. Eenmaal aangekomen in Lunteren werden zij agressief benaderd en bedreigd door omstanders. Bij Omroep PowNed doet Timothy zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. DoodsangstTimothy en zijn vriendin zijn gelukkig beide ongedeerd gebleven: "Overal spierpijn, maar we voelen ons best redelijk." De persfotograaf laat weten dat hij nog niet helemaal beseft wat hem gisteren overkomen is. Het is niet de eerste keer dat journalisten zijn lastiggevallen tijdens hun werk, Mark Baanders werd eerder deze maand aangereden toen hij een item aan het filmen was voor PowNews. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan Bekijk deze video » Video: Arnold Karskens afgevoerd bij demonstratie Museumplein Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Persfotograaf Timothy reageert op aanslag met shovel: “Overal pijn”

Doodsangst
Timothy en zijn vriendin zijn gelukkig beide ongedeerd gebleven: "Overal spierpijn, maar we voelen ons best redelijk." De persfotograaf laat weten dat hij nog niet helemaal beseft wat hem gisteren overkomen is. Het is niet de eerste keer dat journalisten zijn lastiggevallen tijdens hun werk, Mark Baanders werd eerder deze maand aangereden toen hij een item aan het filmen was voor PowNews.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Persfotograaf Timothy reageert op aanslag met shovel: “Overal pijn” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier