Zien: Chantal Janzen heeft geweldig nieuws voor fans Chantals Beauty Camper

Zien: Chantal Janzen heeft geweldig nieuws voor fans Chantals Beauty Camper

Chantal Janzen heeft groot nieuws over Chantals Beauty Camper, tijdens RTL Boulevard kondigt Chantal namelijk aan dat er een tweede seizoen komt van het programma. In het tweede seizoen zal Chantal opnieuw met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer door het land rijden in de roze camper.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Chantal Janzen</em> heeft geweldig nieuws voor fans <em>Chantals Beauty Camper</em> Chantal Janzen heeft groot nieuws over Chantals Beauty Camper, tijdens RTL Boulevard kondigt Chantal namelijk aan dat er een tweede seizoen komt van het programma. In het tweede seizoen zal Chantal opnieuw met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer door het land rijden in de roze camper. Tekst gaat verder onder de video. K#twijfIn de vorige aflevering van Chantal's Beauty Camper was te zien hoe Chantal aanbelde bij Fatma. De zus van Fatma kreeg er flink van langs: "Wat een k#twijf." Deze hilarische confrontaties gaan we nog veel meer zien in het tweede seizoen van Chantal's Beauty Camper, wanneer het tweede seizoen begint is nog niet bekend. Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Chantal Janzen heeft geweldig nieuws voor fans Chantals Beauty Camper

K#twijf
In de vorige aflevering van Chantal's Beauty Camper was te zien hoe Chantal aanbelde bij Fatma. De zus van Fatma kreeg er flink van langs: "Wat een k#twijf." Deze hilarische confrontaties gaan we nog veel meer zien in het tweede seizoen van Chantal's Beauty Camper, wanneer het tweede seizoen begint is nog niet bekend.

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal Janzen heeft geweldig nieuws voor fans Chantals Beauty Camper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier