Zien: Koninklijke familie gaat spectaculaire entree maken op Koningsdag

Zien: Koninklijke familie gaat spectaculaire entree maken op Koningsdag

In Eindhoven verheugen ze zich enorm op het 'coronaproof' verjaardagspartijtje van koning Willem-Alexander. De aankomst van de koninklijke familie belooft spectaculair te worden, met een oldtimer en een auto van de toekomst zullen ze Eindhoven binnenrijden. Ook de 'regioquiz' keert wegens het succes van vorig jaar terug op de planning. De prinsessen zullen een talkshow gaan hosten met verschillende jongeren uit Eindhoven.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Koninklijke familie</em> gaat <em>spectaculaire</em> entree maken op Koningsdag In Eindhoven verheugen ze zich enorm op het 'coronaproof' verjaardagspartijtje van koning Willem-Alexander. De aankomst van de koninklijke familie belooft spectaculair te worden, met een oldtimer en een auto van de toekomst zullen ze Eindhoven binnenrijden. Ook de 'regioquiz' keert wegens het succes van vorig jaar terug op de planning. De prinsessen zullen een talkshow gaan hosten met verschillende jongeren uit Eindhoven. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Koninklijke familie gaat spectaculaire entree maken op Koningsdag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koninklijke familie gaat spectaculaire entree maken op Koningsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier