Terugkijken: persconferentie 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

Terugkijken: persconferentie 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

We hebben er even op moeten wachten, maar er is licht aan het einde van de tunnel. In de persconferentie van 20 april hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge dan eindelijk de langverwachte versoepelingen aangekondigd die vanaf 28 april ingaan.

Terugkijken: <em>persconferentie 20 april</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen We hebben er even op moeten wachten, maar er is licht aan het einde van de tunnel. In de persconferentie van 20 april hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge dan eindelijk de langverwachte versoepelingen aangekondigd die vanaf 28 april ingaan. AvondklokEindelijk krijgen we goed nieuws tijdens een persconferentie, die waren namelijk de afgelopen tijd allesbehalve positief. Vanaf 28 april krijgen wij als Nederlanders wat meer ruimte. Zo gaan de terrassen open, kunnen we zonder stress van een tijdsblok een winkel betreden en is de omstreden avondklok verleden tijd. Ook mogen we één extra persoon in huis ontvangen en mogen de groepsgroottes tijdens bijvoorbeeld begrafenissen groter zijn. Bekijk de persconferentie van 20 april hierboven. Meer positief nieuws vind je via Dedag.nl. Bekijk ook Persconferentie Rutte over versoepelingen: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video » Marieke Smits over persconferentie 20 april: "Terrassen en winkels mogelijk weer open" Bekijk deze video » Zien: De terrassen mogen per 28 april weer open onder strenge voorwaarden Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen

Avondklok
Eindelijk krijgen we goed nieuws tijdens een persconferentie, die waren namelijk de afgelopen tijd allesbehalve positief. Vanaf 28 april krijgen wij als Nederlanders wat meer ruimte. Zo gaan de terrassen open, kunnen we zonder stress van een tijdsblok een winkel betreden en is de omstreden avondklok verleden tijd. Ook mogen we één extra persoon in huis ontvangen en mogen de groepsgroottes tijdens bijvoorbeeld begrafenissen groter zijn.

Bekijk de persconferentie van 20 april hierboven. Meer positief nieuws vind je via Dedag.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 20 april door Mark Rutte en Hugo de Jonge over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier