De Vooravond gemist? Ziekenhuisdirecteur kan versoepelingen niet geloven

De Vooravond gemist? Ziekenhuisdirecteur kan versoepelingen niet geloven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Ziekenhuisdirecteur</em> kan versoepelingen niet geloven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Ziekenhuisdirecteur Marjolein Tasche kan de versoepelingen die aangekondigd zijn bij de persconferentie maar moeilijk begrijpen: "Het komt voor mij als heel onverantwoord over." Marjolein zag vandaag met eigen ogen de huidige situatie in ziekenhuizen, volgens haar bleven de ambulances vol nieuwe patiënten binnenkomen en zijn nog steeds alle beden bezet. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Ziekenhuisdirecteur kan versoepelingen niet geloven

Ziekenhuisdirecteur Marjolein Tasche kan de versoepelingen die aangekondigd zijn bij de persconferentie maar moeilijk begrijpen: "Het komt voor mij als heel onverantwoord over." Marjolein zag vandaag met eigen ogen de huidige situatie in ziekenhuizen, volgens haar bleven de ambulances vol nieuwe patiënten binnenkomen en zijn nog steeds alle beden bezet.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Ziekenhuisdirecteur kan versoepelingen niet geloven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier