Video: Kiki Schippers speelt live het 'Terraslied' tijdens De Vooravond

Video: Kiki Schippers speelt live het 'Terraslied' tijdens De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>Kiki Schippers</em> speelt live het 'Terraslied' tijdens <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. "Doe mij een koffie en een neutje, tijdens de eerste keer op het terras." Kiki Schippers schreef live een lied over de versoepelingen die aangekondigd werden tijdens de persconferentie eerder vanavond. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Kiki Schippers speelt live het 'Terraslied' tijdens De Vooravond

"Doe mij een koffie en een neutje, tijdens de eerste keer op het terras." Kiki Schippers schreef live een lied over de versoepelingen die aangekondigd werden tijdens de persconferentie eerder vanavond.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Kiki Schippers speelt live het 'Terraslied' tijdens De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier