De Vooravond gemist? De hond is helemaal klaar met alle persconferenties

De Vooravond gemist? De hond is helemaal klaar met alle persconferenties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? De <em>hond</em> is helemaal klaar met alle <em>persconferenties</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Zelfs in het hondenhok worden ze er gek van, weer een persconferentie. Voor de hond was de maat vol, daarom zaten er vandaag twee judoka's aan tafel tijdens De Vooravond. Want nog een avond vol met corona-gebrabbel is zelfs voor een hond te veel. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? De hond is helemaal klaar met alle persconferenties

Zelfs in het hondenhok worden ze er gek van, weer een persconferentie. Voor de hond was de maat vol, daarom zaten er vandaag twee judoka's aan tafel tijdens De Vooravond. Want nog een avond vol met corona-gebrabbel is zelfs voor een hond te veel.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? De hond is helemaal klaar met alle persconferenties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier