De Vooravond gemist? Judoka Henk Grol gaat voor Olympisch goud in Tokio

De Vooravond gemist? Judoka Henk Grol gaat voor Olympisch goud in Tokio

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Judoka <em>Henk Grol</em> gaat voor Olympisch <em>goud</em> in Tokio Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Judoka Henk Grol is al jaren één van de grootste judoka's die Nederland ooit heeft voortgebracht, toch ontbreekt voor Henk het Olympisch goud. Deze zomer gaat Grol tijdens de Olympische Spelen in Tokio er alles aan doen om deze medaille in de wacht te slepen voor zichzelf en iedereen in Nederland. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Judoka Henk Grol gaat voor Olympisch goud in Tokio

Judoka Henk Grol is al jaren één van de grootste judoka's die Nederland ooit heeft voortgebracht, toch ontbreekt voor Henk het Olympisch goud. Deze zomer gaat Grol tijdens de Olympische Spelen in Tokio er alles aan doen om deze medaille in de wacht te slepen voor zichzelf en iedereen in Nederland.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Judoka Henk Grol gaat voor Olympisch goud in Tokio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier