Opsporing Verzocht: gezin hardhandig overvallen door nep-pakketbezorgers Amsterdam

Opsporing Verzocht: gezin hardhandig overvallen door nep-pakketbezorgers Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: gezin hardhandig overvallen door nep-pakketbezorgers <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. Op donderdag 18 maart vielen twee mannen binnen bij een gezin aan de Gaasterlandstraat in Amsterdam. Deze daders deden zich voor als pakketbezorgers en stormen bij het echtpaar naar binnen. De bewoner krijgt klappen en er wordt een geweer tegen het hoofd van zijn vrouw gezet. De overvallers gaan hardhandig te werk om zoveel mogelijk dure spullen buit te maken. Het gezin is enorm geschrokken van het incident. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: gezin hardhandig overvallen door nep-pakketbezorgers Amsterdam

Op donderdag 18 maart vielen twee mannen binnen bij een gezin aan de Gaasterlandstraat in Amsterdam. Deze daders deden zich voor als pakketbezorgers en stormen bij het echtpaar naar binnen. De bewoner krijgt klappen en er wordt een geweer tegen het hoofd van zijn vrouw gezet. De overvallers gaan hardhandig te werk om zoveel mogelijk dure spullen buit te maken. Het gezin is enorm geschrokken van het incident.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: gezin hardhandig overvallen door nep-pakketbezorgers Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier