Opsporing Verzocht gemist? Tom Michielsen op Europese Most Wanted lijst

Opsporing Verzocht gemist? Tom Michielsen op Europese Most Wanted lijst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? <em>Tom Michielsen</em> op Europese Most Wanted lijst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. Er is weer een nieuwe lijst met most wanted criminelen vrijgegeven die door heel Europa worden gezocht. Eén van die criminelen is de voortvluchtige Belg, Tom Michielsen, hij is verdachte in een grootschalig onderzoek omtrent internationale cocaïnehandel. De Belg moet nog 3,5 jaar celstraf uitzitten voor zijn daden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Tom Michielsen op Europese Most Wanted lijst

Er is weer een nieuwe lijst met most wanted criminelen vrijgegeven die door heel Europa worden gezocht. Eén van die criminelen is de voortvluchtige Belg, Tom Michielsen, hij is verdachte in een grootschalig onderzoek omtrent internationale cocaïnehandel. De Belg moet nog 3,5 jaar celstraf uitzitten voor zijn daden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Tom Michielsen op Europese Most Wanted lijst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier