Opsporing Verzocht: meer bekend over gewelddadige overval op jong stel in Zwolle

Opsporing Verzocht: meer bekend over gewelddadige overval op jong stel in Zwolle

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: meer bekend over gewelddadige overval op jong stel in <em>Zwolle</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. Op zondagavond 9 december 2018 is een geweldaddige overval gepleegd op een jong stel in Zwolle. Al eerder werd er aandacht besteed aan deze zaak in Opsporing Verzocht, maar tot op heden zijn de daders niet gepakt. Er lijkt nu meer duidelijk te zijn geworden over de desbetreffende overval. De politie weet nu in welke auto de daders die avond reden en ook zou de overval besproken zijn in een woning aan de Meppelerstraatweg. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: meer bekend over gewelddadige overval op jong stel in Zwolle

Op zondagavond 9 december 2018 is een geweldaddige overval gepleegd op een jong stel in Zwolle. Al eerder werd er aandacht besteed aan deze zaak in Opsporing Verzocht, maar tot op heden zijn de daders niet gepakt. Er lijkt nu meer duidelijk te zijn geworden over de desbetreffende overval. De politie weet nu in welke auto de daders die avond reden en ook zou de overval besproken zijn in een woning aan de Meppelerstraatweg.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: meer bekend over gewelddadige overval op jong stel in Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier