Opsporing Verzocht: dader op beeld van brandstichting café Nijmegen

Opsporing Verzocht: dader op beeld van brandstichting café Nijmegen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: dader op beeld van brandstichting café <em>Nijmegen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober heeft een nog onbekende dader het café 't Paleis in Nijmegen in brand gestoken. Dat doet hij door een brandbare vloeistof door de brievenbus te gooien en er vervolgens vuur bij te houden. Boven het café lagen nietsvermoedende studenten te slapen, de eigenaar van het café is er kapot van. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: dader op beeld van brandstichting café Nijmegen

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober heeft een nog onbekende dader het café 't Paleis in Nijmegen in brand gestoken. Dat doet hij door een brandbare vloeistof door de brievenbus te gooien en er vervolgens vuur bij te houden. Boven het café lagen nietsvermoedende studenten te slapen, de eigenaar van het café is er kapot van.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: dader op beeld van brandstichting café Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier