Opsporing Verzocht gemist? Wie vermoordde Hans Schonewille in 1999?

Opsporing Verzocht gemist? Wie vermoordde Hans Schonewille in 1999?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Wie vermoordde <em>Hans Schonewille</em> in 1999? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 april terugkijken. In juni 1999 kwam er een einde aan het leven, van toen 47-jarige, Hans Schonewille. Hij werd doodgeschoten in het Zuid-Hollandse Aarlanderveen. Schonewille was bekend in het uitgaansleven en in het illegale gokcircuit. Na de podcast over 'de Indiaan', want dat was de bijnaam van Schonewille, is er nieuwe informatie opgedoken over deze zaak. De politie zet 22 jaar later alles op alles om deze zaak alsnog op te lossen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Wie vermoordde Hans Schonewille in 1999?

In juni 1999 kwam er een einde aan het leven, van toen 47-jarige, Hans Schonewille. Hij werd doodgeschoten in het Zuid-Hollandse Aarlanderveen. Schonewille was bekend in het uitgaansleven en in het illegale gokcircuit. Na de podcast over 'de Indiaan', want dat was de bijnaam van Schonewille, is er nieuwe informatie opgedoken over deze zaak. De politie zet 22 jaar later alles op alles om deze zaak alsnog op te lossen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Wie vermoordde Hans Schonewille in 1999? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier