BN'ers in het ziekenhuis met eerste echte stagedag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis met eerste echte stagedag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis met eerste echte stagedag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen krijgt verantwoordelijke taak Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Isa Hoes krijgt black-out tijdens bloeddruk meten Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx loopt geschrokken de kamer uit Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk bang voor bloedtesten Bekijk deze video » Deze week moeten de BN'ers, die als stagiaires in het ziekenhuis werken, echt aan de bak. Niet meer meekijken, maar meedoen. Voor sommigen is dat niet direct succesvol. WeglopenIsa Hoes heeft de neiging weg te willen lopen als het te spannend wordt, maar Olcay Gulsen komt er juist achter dat ze meer durft dan ze denkt. OncologieMonic Hendrickx komt steeds meer in haar rol op cardiologie en op interne oncologie wordt het Richard Groenendijk te veel. BN'ers in het ziekenhuis: Monix Hendrickx weet het even niet meer Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx geraakt door harttransplantatie-verhaal Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week moeten de BN'ers, die als stagiaires in het ziekenhuis werken, echt aan de bak. Niet meer meekijken, maar meedoen. Voor sommigen is dat niet direct succesvol.

Weglopen
Isa Hoes heeft de neiging weg te willen lopen als het te spannend wordt, maar Olcay Gulsen komt er juist achter dat ze meer durft dan ze denkt.

Oncologie
Monic Hendrickx komt steeds meer in haar rol op cardiologie en op interne oncologie wordt het Richard Groenendijk te veel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier