Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen

Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em> over de reden achter <em>versoepelingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de persconferentie van 20 april is duidelijk geworden dat we vanaf 28 april weer wat meer vrijheden krijgen. Nu is echter vandaag naar buiten gekomen dat we momenteel met de slechtste cijfers in de ziekenhuizen te maken hebben. Waarom is er dan toch gekozen om te versoepelen? "De onzekerheid neemt wel af en dat heeft alles te maken met de bescherming die toeneemt", aldus Hugo de Jonge. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen

Tijdens de persconferentie van 20 april is duidelijk geworden dat we vanaf 28 april weer wat meer vrijheden krijgen. Nu is echter vandaag naar buiten gekomen dat we momenteel met de slechtste cijfers in de ziekenhuizen te maken hebben. Waarom is er dan toch gekozen om te versoepelen? "De onzekerheid neemt wel af en dat heeft alles te maken met de bescherming die toeneemt", aldus Hugo de Jonge.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier