Erik Mouthaan in Beau vanuit Amerika: "Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd"

Erik Mouthaan in Beau vanuit Amerika: "Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

Er heerst al dagen een bepaalde spanning in Amerika omdat de rechtzaak tegen de agent die George Floyd heeft gedood aan de gang is. Erik Mouthaan is live vanuit Minneapolis bij de rechtbank om de zaak te volgen.

Erik Mouthaan in <em>Beau</em> vanuit <em>Amerika</em>: &quot;Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv. Er heerst al dagen een bepaalde spanning in Amerika omdat de rechtzaak tegen de agent die George Floyd heeft gedood aan de gang is. Erik Mouthaan is live vanuit Minneapolis bij de rechtbank om de zaak te volgen. Schuldig"Die agent is schuldig bevonden door een jury op alle drie de tenlastenleggingen. Derek Shauvin is schuldig aan de moord, aan het doden van George Floyd", aldus Mouthaan. Dat betekent dat de agent mogelijk twaalf jaar cel kan krijgen. Omstanders die ook bij de zaak aanwezig zijn, juichen en zijn blij na deze uitspraak. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik Mouthaan in Beau vanuit Amerika: "Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd"

Schuldig
"Die agent is schuldig bevonden door een jury op alle drie de tenlastenleggingen. Derek Shauvin is schuldig aan de moord, aan het doden van George Floyd", aldus Mouthaan. Dat betekent dat de agent mogelijk twaalf jaar cel kan krijgen. Omstanders die ook bij de zaak aanwezig zijn, juichen en zijn blij na deze uitspraak.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier