Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens"

Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo de Jonge</em> over Janssen-vaccin: &quot;EMA heeft nog weinig gegevens&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is bekend geworden dat de EMA het Janssen-vaccin heeft goedgekeurd. Eerder waren er vanuit Amerika wat zorgen om trombose, maar dit blijkt zodanig weinig te zijn dat er geen reden is tot het niet zetten van dit vaccin. Daarnaast reageert Hugo de Jonge nog weinig te weten over het vaccin: "EMA heeft nog heel weinig gegevens. Op dit moment is het aantal gerapporteerde gevallen dusdanig laag dat we gewoon kunnen gaan prikken met Janssen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens"

Vandaag is bekend geworden dat de EMA het Janssen-vaccin heeft goedgekeurd. Eerder waren er vanuit Amerika wat zorgen om trombose, maar dit blijkt zodanig weinig te zijn dat er geen reden is tot het niet zetten van dit vaccin. Daarnaast reageert Hugo de Jonge nog weinig te weten over het vaccin: "EMA heeft nog heel weinig gegevens. Op dit moment is het aantal gerapporteerde gevallen dusdanig laag dat we gewoon kunnen gaan prikken met Janssen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier