Op1: undercover ME-agenten over hard optreden rellen

Op1: undercover ME-agenten over hard optreden rellen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: undercover <em>ME-agenten</em> over hard optreden rellen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv. Er klinken stemmen uit de samenleving die zeggen dat undercover ME-agenten te hard optreden tijdens de rellen. Desbetreffende agenten zijn het hier niet mee eens en leggen de werkwijze uit: "De keus kan gemaakt worden om iemand snel aan te houden en dan ook snel terug naar ons voertuig voordat we eventueel ingesloten raken." Groepscommandant Michel geeft aan zichzelf nog steeds na iedere inzet recht in de spiegel aan te kunnen kijken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: undercover ME-agenten over hard optreden rellen

Er klinken stemmen uit de samenleving die zeggen dat undercover ME-agenten te hard optreden tijdens de rellen. Desbetreffende agenten zijn het hier niet mee eens en leggen de werkwijze uit: "De keus kan gemaakt worden om iemand snel aan te houden en dan ook snel terug naar ons voertuig voordat we eventueel ingesloten raken." Groepscommandant Michel geeft aan zichzelf nog steeds na iedere inzet recht in de spiegel aan te kunnen kijken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: undercover ME-agenten over hard optreden rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier