Leven voor de dood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Leven voor de dood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Leven voor de dood gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Heftige eerste beelden Leven voor de dood: "Ik ben gewoon ziek" Bekijk deze video » In het nieuwe programma Leven voor de Dood volgt Patrick Lodiers een jaar lang vijf mensen die dagelijks met zelfmoordgedachtes rondlopen en mensen, zoals vrijwilligers bij 113, die zich inzetten om zelfmoord te voorkomen. Elke woensdag rond 21:35 uur op NPO 1. DelenSimone, Roland, Chantal, Mees en Rudy waren zo dapper om Patrick een jaar lang toegang te geven tot hun leven en alles met hem te delen. Hun mooie momenten en ook hun meest donkere gedachten, de camera is er steeds bij. PreventieOok praat Patrick Lodiers met vrijwilligers die dag en nacht de hulplijn van 113 bemannen en met Thijs, die zijn beste vriend aan zelfmoord verloor en een inspirerend evenement organiseert om aandacht te vragen voor preventie. ZelfmoordpogingSimone (34) laat in de eerste aflevering zien waar zij haar eerste zelfmoordpoging deed. In Zeeland woont Roland (49). Hij probeert op te krabbelen uit weer een depressie. CrisisopvangChantal (29) filmt zichzelf vanuit de crisisopvang. Tussendoor laat Thijs, die zijn beste vriend verloor aan zelfdoding, zien hoe hij zich voorbereidt op een marathon. Hij wil hiermee aandacht vragen mensen die worstelen met suïcidale gevoelens. Zien: Over Mijn Lijk wint Gouden Televizier-Ring 2020 Bekijk deze video » Jinek gemist? Patrick Lodiers over Gouden Televizier-ring voorOver mijn Lijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Leven voor de Dood volgt Patrick Lodiers een jaar lang vijf mensen die dagelijks met zelfmoordgedachtes rondlopen en mensen, zoals vrijwilligers bij 113, die zich inzetten om zelfmoord te voorkomen. Elke woensdag rond 21:35 uur op NPO 1.

Delen
Simone, Roland, Chantal, Mees en Rudy waren zo dapper om Patrick een jaar lang toegang te geven tot hun leven en alles met hem te delen. Hun mooie momenten en ook hun meest donkere gedachten, de camera is er steeds bij.

Preventie
Ook praat Patrick Lodiers met vrijwilligers die dag en nacht de hulplijn van 113 bemannen en met Thijs, die zijn beste vriend aan zelfmoord verloor en een inspirerend evenement organiseert om aandacht te vragen voor preventie.

Zelfmoordpoging
Simone (34) laat in de eerste aflevering zien waar zij haar eerste zelfmoordpoging deed. In Zeeland woont Roland (49). Hij probeert op te krabbelen uit weer een depressie.

Crisisopvang
Chantal (29) filmt zichzelf vanuit de crisisopvang. Tussendoor laat Thijs, die zijn beste vriend verloor aan zelfdoding, zien hoe hij zich voorbereidt op een marathon. Hij wil hiermee aandacht vragen mensen die worstelen met suïcidale gevoelens.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leven voor de dood gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier