Diep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Diep gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Diep gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Diep: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma Bekijk deze video » In het nieuwe programma Diep laten zes bekende Nederlanders zich allemaal één nacht opsluiten door presentator Joram Kaat. Ze gaan de nacht in zonder telefoon, maar met een levensvraag die voor hem of haar belangrijk is. Elke woensdag om 22:15 uur op NPO 3. WijzenDe BN'ers worden in die nacht bezocht door drie 'wijzen': een psycholoog, een predikant en een ervaringsdeskundige. Zij gaan met de gast in gesprek en helpen bij de zoektocht naar een antwoord op de levensvraag. Dennis SchoutenIn de eerste aflevering wil verslaggever Dennis Schouten antwoord op de vraag hoe hij meer kan genieten van het leven. Zijn leven trekt in rap tempo aan hem voorbij. Hij is altijd aan het werk. Maar kan daar, ondanks alle successen, eigenlijk niet van genieten. Hoe komt dat? Dennis Schouten over First Dates: ‘Ze is hier nog een nachtje geweest’ (video) Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet en Dennis Schouten halen met parodie uit naar Emma Wortelboer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Diep laten zes bekende Nederlanders zich allemaal één nacht opsluiten door presentator Joram Kaat. Ze gaan de nacht in zonder telefoon, maar met een levensvraag die voor hem of haar belangrijk is. Elke woensdag om 22:15 uur op NPO 3.

Wijzen
De BN'ers worden in die nacht bezocht door drie 'wijzen': een psycholoog, een predikant en een ervaringsdeskundige. Zij gaan met de gast in gesprek en helpen bij de zoektocht naar een antwoord op de levensvraag.

Dennis Schouten
In de eerste aflevering wil verslaggever Dennis Schouten antwoord op de vraag hoe hij meer kan genieten van het leven. Zijn leven trekt in rap tempo aan hem voorbij. Hij is altijd aan het werk. Maar kan daar, ondanks alle successen, eigenlijk niet van genieten. Hoe komt dat?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Diep gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier