Persfotograaf Timothy in Op1 over incident met shovel: "Ik werd met de dood bedreigd"

Persfotograaf Timothy in Op1 over incident met shovel: "Ik werd met de dood bedreigd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

In de avond van 19 april werd persfotograaf Timothy belaagd en met auto en al de sloot in geduwd door een shovel die op de fotograaf kwam afgereden. Er zijn beelden van het schokkende incident door de dashcam die Timothy in zijn auto had.

Persfotograaf <em>Timothy</em> in <em>Op1</em> over incident met shovel: &quot;Ik werd met de dood bedreigd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 april terugkijken bij Gids.tv. In de avond van 19 april werd persfotograaf Timothy belaagd en met auto en al de sloot in geduwd door een shovel die op de fotograaf kwam afgereden. Er zijn beelden van het schokkende incident door de dashcam die Timothy in zijn auto had. Shovel"Er zijn geen woorden voor wat er gebeurde. Ik kwam daar om foto's te maken en ik word met de dood bedreigd en het loopt uit tot een poging tot moord", aldus de fotograaf. Timothy kreeg desbetreffende avond een melding dat er een autobrand zou zijn en is meteen in de auto gestapt met zijn vriendin om foto's te maken van het incident. Eenmaal aangekomen op locatie wordt hij met de dood bedreigd. Daarna wordt het ook fysiek en komt er een shovel op hen afgereden. "Naar mijn mening is er geen aanleiding geweest", aldus de fotograaf. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Persfotograaf Timothy in Op1 over incident met shovel: "Ik werd met de dood bedreigd"

Shovel
"Er zijn geen woorden voor wat er gebeurde. Ik kwam daar om foto's te maken en ik word met de dood bedreigd en het loopt uit tot een poging tot moord", aldus de fotograaf. Timothy kreeg desbetreffende avond een melding dat er een autobrand zou zijn en is meteen in de auto gestapt met zijn vriendin om foto's te maken van het incident. Eenmaal aangekomen op locatie wordt hij met de dood bedreigd. Daarna wordt het ook fysiek en komt er een shovel op hen afgereden. "Naar mijn mening is er geen aanleiding geweest", aldus de fotograaf.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persfotograaf Timothy in Op1 over incident met shovel: "Ik werd met de dood bedreigd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier