Beau gemist? Di-rect & Het Residentie Orkest - Naked

Beau gemist? Di-rect & Het Residentie Orkest - Naked

Het is een droom die uitkomt voor de mannen van Di-rect: optreden met het Residentie Orkest. Zaterdag 1 mei geven ze gezamenlijk een livestreamconcert vanuit het AFAS Circustheater in Scheveningen en dinsdagavond bij Beau gaven ze alvast een voorproefje. Bekijk Naked hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Di-rect &amp; Het Residentie Orkest - Naked Het is een droom die uitkomt voor de mannen van Di-rect: optreden met het Residentie Orkest. Zaterdag 1 mei geven ze gezamenlijk een livestreamconcert vanuit het AFAS Circustheater in Scheveningen en dinsdagavond bij Beau gaven ze alvast een voorproefje. Bekijk Naked hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Di-rect & Het Residentie Orkest - Naked


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Di-rect & Het Residentie Orkest - Naked of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier