Beau gemist? Zaak Arnhemse Villamoord wordt niet heropend

Beau gemist? Zaak Arnhemse Villamoord wordt niet heropend

De Hoge Raad besloot dinsdag vandaag dat er geen herziening van het proces rondom de Arnhemse Villamoord komt. Advocaat Paul Acda is teleurgesteld: "Het was een enorme teleurstelling. Op de eerste plaats voor de veroordeelden en de nabestaanden maar ook professioneel voor mij: het is een zaak waar ik al dertien, veertien jaar aan werk."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Zaak Arnhemse Villamoord wordt niet heropend De Hoge Raad besloot dinsdag vandaag dat er geen herziening van het proces rondom de Arnhemse Villamoord komt. Advocaat Paul Acda is teleurgesteld: "Het was een enorme teleurstelling. Op de eerste plaats voor de veroordeelden en de nabestaanden maar ook professioneel voor mij: het is een zaak waar ik al dertien, veertien jaar aan werk." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Zaak Arnhemse Villamoord wordt niet heropend


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Zaak Arnhemse Villamoord wordt niet heropend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier