Aangevallen fotograaf Lunteren: 'Agressieplegers waren niet te stoppen' (video)

Aangevallen fotograaf Lunteren: 'Agressieplegers waren niet te stoppen' (video)

Persfotograaf Timothy, die maandagavond in zijn auto in Lunteren werd belaagd door een shovel, kan nog altijd niet geloven wat hem en zijn vriendin is overkomen: "Ik weet niet wat bezielden."

'Ze waren niet te stoppen'
Hij gaf geen enkele aanleiding voor het buitensporige geweld, zo vertelt hij. Toch werden ze bruut aangevallen: "Zeer agressief, als dollen. Ze waren niet te stoppen zo leek het." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Aangevallen fotograaf <em>Lunteren</em>: 'Agressieplegers waren niet te stoppen' (video) Persfotograaf Timothy, die maandagavond in zijn auto in Lunteren werd belaagd door een shovel, kan nog altijd niet geloven wat hem en zijn vriendin is overkomen: "Ik weet niet wat bezielden." 'Ze waren niet te stoppen'Hij gaf geen enkele aanleiding voor het buitensporige geweld, zo vertelt hij. Toch werden ze bruut aangevallen: "Zeer agressief, als dollen. Ze waren niet te stoppen zo leek het." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: aanslag fotograaf Lunteren vastgelegd op dashcam Bekijk deze video »
Nieuws :
Aangevallen fotograaf Lunteren: 'Agressieplegers waren niet te stoppen' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangevallen fotograaf Lunteren: 'Agressieplegers waren niet te stoppen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier