Video: wordt Henk Krol de nieuwe Rik Felderhof?

Video: wordt Henk Krol de nieuwe Rik Felderhof?

Henk Krol is niet het type om achter de geraniums te belanden. Integendeel, de voormalig politicus blijft lekker bezig en opent binnenkort zijn eigen Bed & Breakfast in het Brabantse Best. En of dat nog niet genoeg is ambieert hij ook nog een tv-carrière als interviewer, vanaf die plek: "Als dat doorgaat dan moet je eerder denken aan Villa Felderhof dan aan Chateau Meiland. Leuke interviews in die omgeving, lijkt me echt, ook voor de kijker, uiterst boeiend." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: wordt Henk Krol de nieuwe <em>Rik Felderhof</em>? Henk Krol is niet het type om achter de geraniums te belanden. Integendeel, de voormalig politicus blijft lekker bezig en opent binnenkort zijn eigen Bed & Breakfast in het Brabantse Best. En of dat nog niet genoeg is ambieert hij ook nog een tv-carrière als interviewer, vanaf die plek: "Als dat doorgaat dan moet je eerder denken aan Villa Felderhof dan aan Chateau Meiland. Leuke interviews in die omgeving, lijkt me echt, ook voor de kijker, uiterst boeiend." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Henk Krol zingt uit volle borst 'Morgen ben ik de bruid' met Jaïr Ferwerda Bekijk deze video »
TV :
Video: wordt Henk Krol de nieuwe Rik Felderhof?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: wordt Henk Krol de nieuwe Rik Felderhof? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier