Directeur Keukenhof niet blij met coronatest: "Buiten is de besmettingskans heel laag"

Directeur Keukenhof niet blij met coronatest: "Buiten is de besmettingskans heel laag"

Met zijn 32 hectare is Keukenhof de grootste proeflocatie die zijn deuren mocht openen. Bij Tijd voor MAX aan het woord Bart Siemerink, directeur van Keukenhof.

De directeur heeft gemengde gevoelens over het proefweekend: "We hebben ruim 25.000 mensen blij kunnen maken", zegt hij blij. Maar: "Als je buiten bent zijn de besmettingskansen heel laag, de vraag is of dat nodig is. Het park is heel groot", aldus de directeur bij Tijd voor MAX. Bekijk het fragment hieronder.

Directeur <em>Keukenhof</em> niet blij met coronatest: &quot;Buiten is de besmettingskans heel laag&quot; Met zijn 32 hectare is Keukenhof de grootste proeflocatie die zijn deuren mocht openen. Bij Tijd voor MAX aan het woord Bart Siemerink, directeur van Keukenhof. De directeur heeft gemengde gevoelens over het proefweekend: "We hebben ruim 25.000 mensen blij kunnen maken", zegt hij blij. Maar: "Als je buiten bent zijn de besmettingskansen heel laag, de vraag is of dat nodig is. Het park is heel groot", aldus de directeur bij Tijd voor MAX. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Video: de zon is gaan schijnen en de tulpen bloeien, Keukenhof is weer open Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Wibi Soerjadi treedt op vanuit de Keukenhof Bekijk deze video »
TV :
Directeur Keukenhof niet blij met coronatest: "Buiten is de besmettingskans heel laag"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Directeur Keukenhof niet blij met coronatest: "Buiten is de besmettingskans heel laag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier