Kinderen kopen een huis: Zoon stuurt vader het huis uit

Kinderen kopen een huis: Zoon stuurt vader het huis uit

In het nieuwe programma van Leonie ter Braak 'Kinderen kopen een huis' worden de rollen omgedraaid: niet de ouders, maar de kinderen gaan op huizenjacht.

"Wij hebben het gekocht!"
De kinderen van deze vader en moeder zijn wel erg bijdehand. Als vader het niet eens is met de keuze van de woning dan stuurt de zoon z'n vader gewoon het huis uit: "Dan sturen we je het huis uit. Wij hebben het gekocht!", zeggen zoon en dochter. Bekijk het leuke fragment van Kinderen kopen een huis hieronder.

Het programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Kinderen kopen een huis</em>: Zoon stuurt vader het huis uit In het nieuwe programma van Leonie ter Braak 'Kinderen kopen een huis' worden de rollen omgedraaid: niet de ouders, maar de kinderen gaan op huizenjacht. "Wij hebben het gekocht!"De kinderen van deze vader en moeder zijn wel erg bijdehand. Als vader het niet eens is met de keuze van de woning dan stuurt de zoon z'n vader gewoon het huis uit: "Dan sturen we je het huis uit. Wij hebben het gekocht!", zeggen zoon en dochter. Bekijk het leuke fragment van Kinderen kopen een huis hieronder. Het programma Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Leonie ter Braak eerlijk over programma Kinderen kopen een huis: "Is dit echt een probleem?" Bekijk deze video » Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen kopen een huis: Zoon stuurt vader het huis uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier