Heftige eerste beelden Leven voor de dood: "Ik ben gewoon ziek"

Heftige eerste beelden Leven voor de dood: "Ik ben gewoon ziek"

Vanaf vanavond (woensdag 21 april) is presentator Patrick Lodiers op NPO 1 te zien met het nieuwe programma Leven voor de dood. Hierin volgt hij onder anderen vijf mensen die kampen met suïcidale gedachten. Dat levert heftige gesprekken op: "Ik ben gewoon ziek."

Lees verder onder de video.

Heftige eerste beelden <em>Leven voor de dood</em>: &quot;Ik ben gewoon ziek&quot; Vanaf vanavond (woensdag 21 april) is presentator Patrick Lodiers op NPO 1 te zien met het nieuwe programma Leven voor de dood. Hierin volgt hij onder anderen vijf mensen die kampen met suïcidale gedachten. Dat levert heftige gesprekken op: "Ik ben gewoon ziek." Lees verder onder de video. GrafDe vijf Nederlanders zijn bijzonder openhartig en Lodiers hoopt door middel van dit programma het taboe op zelfmoordgedachten te doorbreken. "Ik moet toegeven dat ik het liefst hier niet had gestaan. Dat je mijn graf had kunnen bezoeken," vertelt één van hen. Bekijk de eerste beelden van Leven voor de dood hierboven. Het nieuwe programma Leven voor de dood is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven voor de dood terugkijken bij Gids.tv. Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. Bekijk ook Jinek gemist? Patrick Lodiers over Gouden Televizier-ring voorOver mijn Lijk Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Patrick Lodiers over 'We Gaan Het Maken' Bekijk deze video »

Graf
De vijf Nederlanders zijn bijzonder openhartig en Lodiers hoopt door middel van dit programma het taboe op zelfmoordgedachten te doorbreken. "Ik moet toegeven dat ik het liefst hier niet had gestaan. Dat je mijn graf had kunnen bezoeken," vertelt één van hen.

Bekijk de eerste beelden van Leven voor de dood hierboven.

Het nieuwe programma Leven voor de dood is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven voor de dood terugkijken bij Gids.tv.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige eerste beelden Leven voor de dood: "Ik ben gewoon ziek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier