Jarige Waylon wordt verrast met deze leuke video: "Dagje navelvrij"

Jarige Waylon wordt verrast met deze leuke video: "Dagje navelvrij"

De vriendin van Waylon deelt op haar Instagrampagina een vrolijke video van haar gezin. Het is een verjaardagsvideo voor Waylon. De zanger mocht dinsdag 41 kaarsjes uitblazen.

Navelvrij
In de video zijn Bibi Breijman, Waylon en dochter Teddy te zien. We zien in het filmpje dat de zanger en Voice-coach niet zo van zijn navel houdt: "Hij houdt niet zo van jarig zijn dus daarom zorg ik dat ik hem gewoon elke dag even in het zonnetje zet! Maar vandaag heeft hij even een dagje navelvrij omdat hij zijn kaarsjes moet uitblazen", schrijft Bibi bij de video. Bekijk de leuke felicitatie video hieronder.

Jarige <em>Waylon</em> wordt verrast met deze leuke video: &quot;Dagje navelvrij&quot; De vriendin van Waylon deelt op haar Instagrampagina een vrolijke video van haar gezin. Het is een verjaardagsvideo voor Waylon. De zanger mocht dinsdag 41 kaarsjes uitblazen. NavelvrijIn de video zijn Bibi Breijman, Waylon en dochter Teddy te zien. We zien in het filmpje dat de zanger en Voice-coach niet zo van zijn navel houdt: "Hij houdt niet zo van jarig zijn dus daarom zorg ik dat ik hem gewoon elke dag even in het zonnetje zet! Maar vandaag heeft hij even een dagje navelvrij omdat hij zijn kaarsjes moet uitblazen", schrijft Bibi bij de video. Bekijk de leuke felicitatie video hieronder. Bekijk ook Bibi Breijman, vriendin van Waylon, in tranen vanwege afscheid dochtertje Bekijk deze video » Heerlijke beelden: zo werd Bibi Breijman opgewacht na 'Het perfecte plaatje' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jarige Waylon wordt verrast met deze leuke video: "Dagje navelvrij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier