Twan Huys presenteert Waarde van de aarde: bezit de Nederlandsche Bank "fout goud"?

Twan Huys presenteert Waarde van de aarde: bezit de Nederlandsche Bank "fout goud"?

Vanaf woensdag 21 april is Twan Huys op NPO 2 te zien met zijn eerste presentatieklus voor KRO-NCRV. In Waarde van de aarde onderzoekt hij de soms dubieuze herkomst van kostbare grondstoffen, die door westerse landen worden gedolven in landen uit de derde wereld. Huys spreekt onder meer met Klaas Knot, de directeur van de Nederlandsche Bank. Ligt er "fout goud" in onze kluizen?

Bekijk de eerste beelden van Waarde van de aarde hieronder.

Het nieuwe programma Waarde van de aarde is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Waarde van de aarde terugkijken bij Gids.tv.

Twan Huys presenteert <em>Waarde van de aarde</em>: bezit de Nederlandsche Bank &quot;fout goud&quot;? Vanaf woensdag 21 april is Twan Huys op NPO 2 te zien met zijn eerste presentatieklus voor KRO-NCRV. In Waarde van de aarde onderzoekt hij de soms dubieuze herkomst van kostbare grondstoffen, die door westerse landen worden gedolven in landen uit de derde wereld. Huys spreekt onder meer met Klaas Knot, de directeur van de Nederlandsche Bank. Ligt er "fout goud" in onze kluizen? Bekijk de eerste beelden van Waarde van de aarde hieronder. Het nieuwe programma Waarde van de aarde is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Waarde van de aarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Twan Huys valt Thierry Baudet aan in Buitenhof: "U goochelt met cijfers" Bekijk deze video » Nieuw seizoen College Tour start 11 mei: welke gast willen studenten zien? Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Twan Huys presenteert Waarde van de aarde: bezit de Nederlandsche Bank "fout goud"? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier